У Івано-Франківську працівники міліції викрили нелегальний м’ясопереробний цех. Як з’ясувалося, ковбасні вироби й напівфабрикати (вареники, пельмені) щодня незаконно потрапляли на споживчий ринок. За попередніми даними, за одну зміну тут виготовлялося близько 700 кілограмів продукції сумнівної якості. Подвір’я будинку охороняв злий пес, а вхідні двері завжди були зачинені зсередини.
Як повідомив начальник сектору ветеринарної міліції УГБ УМВС України в Івано-Франківській області Володимир Степуляк, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого статтею 227 Кримінального кодексу України (випуск або реалізація недоброякісної продукції у великих розмірах).
Івано-Франківська область.