Не перший раз за останні місяці народний обранець Віктор Корж приїздить на Вінниччину з приємною місією — відкрити черговий шкільний стадіон. «Пропагувати спорт і здоровий спосіб життя потрібно не словом, а власним прикладом», — вважає Віктор Петрович. Парламентарій разом із головою райдержадміністрації Григорієм Литвиним узяв участь у першому футбольному матчі на новому стадіоні в Шаргородській гімназії. Учні отримали від народного депутата не лише «спортивний подарунок», деякі з них — посвідчення юних динамівців. Відтепер у Шаргороді офіційно працює осередок ФСТ «Динамо», початок роботи якого ознаменовано підняттям динамівського прапора. «Цілком можливо, що в цій гімназії виростуть нові спортивні зірки Вінниччини», — сказав Віктор Корж.
Наступною подією в спортивному житті регіону стане відкриття футбольних полів зі штучним покриттям у Тульчині та селі Сутиски Тиврівського району.
Також у Шаргороді, в приміщенні райдержадміністрації, народний депутат Віктор Корж провів прийом громадян. Проблеми, з якими вінничани зверталися до парламентарія, мають загальний соціальний характер. Зокрема, дружина інваліда, який уже не один рік стоїть у черзі на автомобіль з ручним керуванням, скаржилась на те, що чоловікові доводиться щороку підтверджувати свою інвалідність. Віктор Петрович пообіцяв, що процедури, пов’язані з визначенням інвалідності, буде вдосконалено під час реформи медичної галузі, яка нині триває. Звернувся до народного депутата і вчитель фізкультури школи-інтернату із села Руданське, який просив облаштувати тренажерний зал. Парламентарій пообіцяв допомогти у цьому питанні. Не обійшлося й без подяк за проведену в окрузі роботу.
На знімку: народний депутат Віктор Корж (у центрі) під час відкриття шкільного стадіону.