Штаб Радикальної партії Олега Ляшка розташувався в Українському домі. Взагалі у штабі було спокійно, небагатолюдно. Присутніх пригощали чаєм, кавою, бутербродами, тістечками та фруктами. Починаючи з 13.00, кожні дві години відбувалися брифінги, під час яких кандидати в народні депутати оцінювали перебіг голосування. «Загалом процес відбувається організовано та без істотних порушень. Найбільші проблеми — відсутність кворуму на окремих виборчих дільницях Донбасу, а також спроби впливу на громадян шляхом тиску тітушок та підкупу», — зазначив заступник голови партії Олег Купрієнко. Що стосується виборчої кампанії, то, за його словами, її можна вважати прозорою та відкритою, проте, не всюди чесною.
Після оголошення результатів екзит-полів до штабу прибув лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом із дружиною, співачкою Златою Огневич та командиром батальйону «Айдар» Сергієм Мельничуком. Спочатку Злата Огневич заспівала для присутніх гімн України, після чого слово взяв Олег Ляшко, який перебував у непоганому настрої. «Звичайно, наша партія розраховувала на значно кращий результат, ніж той, який оголосив екзит-пол. Ми поважаємо цей вибір людей. Мільйони жителів України сьогодні проголосували за нашу політичну силу. Вважаю це нашою перемогою», — сказав він.
Олег Ляшко також зазначив: важливо те, що від Радикальної партії народним депутатом стане син командира Української повстанської армії Романа Шухевича 81-річний Юрій-Богдан Шухевич.
У Верховній Раді, за його словами, Радикальна партія розраховує на ухвалення закону про скасування депутатської недоторканності та подачі заявки на вступ України до НАТО та Євросоюзу. Крім того, його політична сила ініціюватиме зміни до Податкового кодексу, які передбачатимуть підтримку малого та середнього бізнесу, та вноситиме законопроект щодо зниження пенсійного віку для жінок до 55 років.
Також, вважає Олег Ляшко, парламент має ухвалити законопроект про заборону продажу земель сільськогосподарського призначення та інші документи, спрямовані на зміцнення обороноздатності країни тощо.