«Посміхнемося щиро Вишні» — так називається всеукраїнський конкурс юних гумористів, який уже вшосте відбувся в Полтаві на базі обласного центру естетичного виховання молоді. На сцені свої творчі доробки представили 120 юних читців з 13 областей України. Це — учні шкіл і гімназій, вихованці будинків та центрів дитячої і юнацької творчості молоді, юні актори дитячих театрів та драмгуртків. Основу їхнього репертуару здебільшого становлять, звісно, твори класиків українського гумору — Остапа Вишні, Павла Глазового, але були й твори сучасних авторів.
У молодшій віковій групі (до 14 років) переміг сумчанин Ілля Янко. У старшій (14—17 років) — кращою визнано Анастасію Голоушкіну з Комсомольська, а гран-прі дісталося кримчанину Євгену Давиденку.
А от у номінації «Власні усмішки» всі чільні місця посіли полтавці, а кращими з кращих стали Дар’я Тамар’янська з Комсомольська, а серед старших школярів — Олександр Боцула з с. Лютенські Будища Зіньківського району. Авторські твори юних гумористів будуть надруковані у журналі «Дієслово».