П’ятнадцять міських автобусів, придбані владою Вінниці за програмою «Муніципальний автобус», доукомплектують пандусами для перевезення людей на інвалідних візках.
— На жаль, умовами тендера не передбачено додаткових витрат на адаптацію автобусів до потреб людей з обмеженими фізичними можливостями, — каже міський голова Вінниці Володимир Гройсман. — Ми ж поставили за мету і записали цей пункт у програмі, що автобуси повинні бути пристосовані для перевезення інвалідів на візках. Від імені депутатів звернулися з листом до благодійного Фонду Петра Порошенка з проханням допомогти вирішити питання. 22 листопада підписали меморандум про співпрацю між міською владою, названим благодійним фондом і комунальним підприємством «Вінницьке трамвайно-тролейбусне управління».
За словами голови Фонду — Петра Порошенка, доукомплектування 15 великих міських автобусів марки «Богдан» А70110 коштуватиме майже один мільйон гривень. Сім автобусів переобладнають безпосередньо на підприємстві — Луцькому автозаводі. Ще вісім машин, які вже доставили до міста над Південним Бугом, фахівці підприємства доукомплектують в умовах муніципального автобусного парку Вінниці.
Корпорація «Богдан», за умовами тендера, зобов’язалася поставити визначену кількість транспорту до кінця нинішнього року. Його загальна вартість 17,9 мільйона гривень. Тим самим у муніципальному автопарку удвічі збільшиться кількість міських автобусів, які працюють на восьми маршрутах. У Вінниці також створено службу перевезення інвалідів на візках. «Однак ми не встигаємо задовольняти всі виклики таких людей, — каже голова громадської організації «Гармонія» Раїса Панасюк. — Тому вони з радістю сприйняли інформацію про переобладнання міських автобусів для їхніх потреб». 
Вінниця.