Унікальна пам’ять «професора» Національного університету «Львівська політехніка» Андрія Слюсарчука виявилася звичайним блефом. Після того, як два члени комісії заявили, що не були присутніми під час шоу із запам’ятовування числа Пі, представники «Книги рекордів України» анулювали всі досягнення псевдопрофесора. Із інформаційних носіїв видалено навіть згадку про Слюсарчука.
Акція із запам’ятовування тисячі цифр проходила у Львові в Палаці учнівської молоді. З першого разу «професор» Слюсарчук не зміг настроїтися, тому шоу перенесли на пізніший час. Через кілька годин, коли зафіксували «рекорд», більшість членів комісії не були присутні. Але в протоколі було записано, що «компетентною кваліфікаційною комісією встановлено та підтверджено візуальне запам’ятовування і точне відтворення числа Пі». Перерва виявилася необхідною, щоб сфальшувати «рекорд». Скоріше за все, Андрій Слюсарчук скористався сучасними технічними засобами зв’язку — звичайним жучком, який вміщається у вусі.
Дивно, чому професори з «Львівської політехніки», які були членами комісії, мовчали кілька років, а заговорили тільки тепер, коли Галицький районний суд затримав афериста на час розслідування кримінальної справи.