Запевнив Президент, перебуваючи в Одеській області
 
Учора глава держави Віктор Янукович відвідав створену нещодавно Військову академію та привітав її колектив і курсантів з отриманням високого статусу.
Він висловив переконання, що створена цього року на базі Військового інституту Одеського національного політехнічного університету академія має вже найближчим часом забезпечити якісну підготовку професіоналів для Збройних Сил та інших військових формувань нашої держави. «Військові завжди були опорою нашої держави, їх відданість справі, спроможність і готовність виконувати найскладніші завдання керівництва слугували і слугують прикладом для всіх громадян України», — підкреслив Віктор Янукович. Президент вручив керівництву новоствореної Військової академії Бойовий прапор, повідомила прес-служба глави держави.
Водночас, спілкуючись із ветеранами — випускниками Військового інституту, В. Янукович запевнив: у 2012 році національна економіка продовжить своє зростання. Президент додав також, що на стан національної економіки впливає складна економічна ситуація у світі. У цьому зв’язку він зауважив: важливо, що Україна намагається стабілізувати національну економіку без зовнішніх позик. «Нарощувати борги далі дуже небезпечно», — наголосив він.
Крім того, відповідаючи на запитання журналістів, керманич повідомив, що наступного року планується підвищення стипендій. Вони, за його словами, зростуть до рівня прожиткового мінімуму. Саме таке підвищення стипендій, зазначив глава держави, передбачає законопроект про вищу освіту.