Шановні працівники сільського господарства!
Щиро і сердечно вітаємо Вас із професійним святом!
Святкування Дня працівників сільського господарства — це визнання державою самовідданої хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!
Знаємо, як нелегко працювати на землі, але завдяки вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві стали загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції рослинництва і тваринництва поєднується з поступовим підвищенням їхньої конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, створенням сталого експортного потенціалу держави.
Ми розуміємо: щоб ефективніше використовувалася земля, а господарювання на ній було прибутковим, потрібно з мудрістю українського селянина завершити земельну реформу, потрібні дешеві довгострокові кредити та відповідна підтримка держави.
Аграрна партія і надалі робитиме все належне, щоб влада України приймала закони і рішення, які б справді захищали життєві інтереси селян та сприяли подальшому розвитку агропромислового комплексу, щоб примножувалися ваші здобутки, зростав економічний потенціал галузі.
Хай завжди рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї.
Президія Аграрної партії України.