Учора Галицький районний суд задовольнив прохання слідчого ГУ УМВС у Львівській області Тараса Кучерявого про арешт на час слідства підозрюваного у підробці документів та шахрайстві «професора» «Львівської політехніки» Андрія Слюсарчука.
Аргументи слідства були такими: підозрюваний на виклик слідчого не з’являвся, чинив опір працівникам міліції, тому може ухилятися від суду. Ні сім’ї, ні постійного місця проживання Андрій Слюсарчук не має. Він розповів суду, що в нього пухлина мозку, і він потребує лікування. Вини своєї не визнає і тільки на свободі зможе організувати свій захист.
Напередодні суду львівська газети «Експрес» опублікувала продовження журналістського розслідування, де розповіла, як в міській лікарні Кременця Тернопільської області колишній учень ПТУ Андрій Слюсарчук, не маючи медичної освіти, оперував трирічну дитину священика. Не отримавши фахової медичної допомоги, хлопчина помер. Рішення про свій арешт «професор» сприйняв дуже емоційно, спробував переконати весь зал, що ні в чому не винен.