Вартові порядку розслідують обставини вибуху, що пролунав у ніч на середу в центрі Дніпропетровська. Встановлено особу загиблого.

Це колишній фінансовий директор будівельної компанії. Фірма невелика, але працює давно й стабільно. У нього була родина, місяць тому народилася донька. Родичі і друзі не думають, що його могли «замовити». Найімовірніше, він став випадковою жертвою.

Журналістам стало відомо, що терористи, котрі нібито організували вибух, залишили своє повідомлення на одному із сайтів. У ньому йшлося про те, що співробітників силових структур було попереджено про вибух. «...Чекаємо реакції до 21.11. Умови відповідно до листа із Запоріжжя... Наступні вибухи будуть у Донецьку. Ми не зупинимося, доки не виконають наші вимоги. Нам нічого втрачати», — зазначено в повідомленні.

Однак прокурор Дніпропетровської області Наталя Марчук заявила, що про це їй нічого не відомо. Поки що немає підстав поєднувати вибухи в Дніпропетровську з аналогічними подіями в інших містах. Вона також наголосила, що в Дніпропетровській області нема надзвичайної ситуації. Правоохоронні органи роблять усе можливе для встановлення й затримання винних.