Голова Радехівської районної ради Емілія Мельник разом з жителями Корчина брала участь у перекритті траси Броди—Червоноград. Так селяни протестували проти байдужості влади до бездоріжжя. Протестувальники безперервно ходили через пішохідний перехід, не даючи змоги рухатися транспорту. У руках тримали плакати з написами: «Вимагаємо включити ремонт доріг Радехівщини до бюджету 2012 року», «Боже, за що нам така кара».
Важливу трасу після попереджувальної акції перекрили на дві години одночасно біля двох сіл — Хмільного і Корчина.
Ситуація з ремонтом доріг на Радехівщині та в інших сільських районах області — катастрофічна. Дороги всі у вибоїнах, їх роками не ремонтували. У віддалені села не їздить громадський транспорт. Коштів на відновлення шляхів хронічно не вистачає. Навіть якщо гроші й виділяють, чомусь не поспішають ремонтувати, затягують роботи до пізньої осені. Напередодні акції поламався ще й шкільний автобус, який підвозив дітей до Миколаївської школи.
Під час перекриття траси утворилися затори з кількох десятків автомобілів. «Голос України» спробував вчора поспілкуватися з головою Радехівської райради Емілією Мельник, але її телефони мовчали. Колеги такий крок Емілії Михайлівни пояснили відчаєм: голова райради вже не може спокійно говорити по стан доріг на Радехівщині.