Парламентська ТСК з підготовки виборчого закону плідно працює, 80 відсотків пропозицій опозиції враховано. Про це журналістам повідомив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов(на знімку).

Хоча, за словами заступника Голови Верховної Ради Миколи Томенка, розгляд виборчого закону у сесійній залі може так і не відбутися, оскільки не було напрацьовано документ з урахуванням думки опозиції.
Проте регіонал таку заяву розцінює як спробу затягти час. Адже парламентська постанова зобов’язує винести на розсуд сесії узгоджений документ через два тижні з дня утворення ТСК. «Якщо наші колеги не хочуть ухвалювати відповідний закон, а хочуть, щоб залишився попередній, то я відразу скажу, ми цього підтримувати не будемо. А шукатимемо шляхи, як самостійно проголосувати за даний проект», — наголосив О. Єфремов. За його словами, більшість зробила все, що від неї залежало, щоб їхні колеги з опозиції взяли активну участь у роботі над цим документом. Водночас парламентарій зауважив, що спостерігається цікава ситуація: з однієї сторони, меншість вимагає врахувати всі їхні пропозиції, а з іншої — заявляє, що голосувати за документ не буде.
 Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА.