Познайомившись з дівчиною в Інтернеті, 23-річний вінничанин і гадки не мав, що їхнє романтичне листування закінчиться для нього... побиттям і пограбуванням. Як він пізніше пояснив у міліції, дівчина першою запропонувала зустрітися. Сама й місце назвала — їхнє перше побачення мало відбутися у центрі Вінниці, щоправда, трохи запізно, о 23-й годині. Хлопця це нітрохи не насторожило, бо такий час молодь називає дитячим. Натомість його переповнювали передчуття солодких хвилин спілкування, які щедро обіцяла та, яку знайшов у «павутинні» на популярному сайті.
Здивування, і не тільки, викликало те, з ким прийшла незнайомка на побачення. Поруч з нею були аж три хлопці, один з яких ще й тримав на мотузці пса бійцівської породи. Компанія жартами заманила хлопця в темне місце й дала волю кулакам. А коли той впав на землю, били ногами. Над головою лежачого гарчав пес. Наостанок у бідолашного Ромео відібрали телефон і пригрозили,щоб тримав язик за зубами, мовляв, інакше буде продовження нинішнього вечора. Але потерпілий звернувся по допомогу в міліцію. 
Правоохоронці встановили й опікунів дівчини з Інтернету, і її саму. Всіх їх затримано. За інформацією начальника Ленінського райвідділу міліції Вінниці Віктора Сидоренка, у нападі на молодого хлопця підозрюються троє хлопців, віком від двадцяти до тридцяти років. Усі вони раніше були засуджені за скоєння різних злочинів. Порушено кримінальну справу за статтею «грабіж, поєднаний з насильством, за попередньою змовою групою осіб». Нею передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.
Вінницька область.