У Кам’янсько-Дніпровському районі практично безперешкодно ведеться антидержавна діяльність
 
Але спочатку про приємне. Бойовий настрій на Запоріжжі високий, армії допомагають і старі, й малі. Ось, наприклад, «Самооборона Мелітопольщини» передала одному із прифронтових військових госпіталів вітамінну продукцію. На блокпосту біля Новомиколаївки (Запорізька область) на госпітальну автівку перевантажено двісті кілограмів яблук, кілька ящиків апельсинів, мандаринів, лимонів, гранатів. Не зайвими для поранених були й свіжі овочі, квашена капуста, а також рибна продукція.
Тим часом тривожні вісті надходять з Кам’янсько-Дніпровського району. Користуючись фактичною бездіяльністю влади й правоохоронців у тутешніх селах проходять мітинги, покликані зірвати мобілізацію. Заступник облвоєнкома полковник Михайло Логвінов розповідає про «гастролерів», які, ймовірно, за спеціальним графіком відвідують населені пункти. Адже згадані особи не є жителями ні конкретних сіл, ні навіть району. Всі вони виголошують завчені промови про «друга Путіна» і «хунту», а біженці зі сходу, тим часом, пригадують, що минулої весни в них на Донбасі все так само починалося... Не стоять без діла й невмирущі «тітушки». Зокрема, коли той самий представник облвійськкомату почав виступати, то «спеціально навчені люди» одразу витягли шнур мікрофона з підсилюючої апаратури.
Після публікацій у місцевій пресі, начебто, прокинулися правоохоронці. За їхніми заявами, почато розшук молодої жінки-«гастролерки», яка виступала в селі Дніпровка із сепаратистськими закликами і відео якої потрапило в мережу Інтернет.
Додамо також, що Кам’янсько-Дніпровський район з трьох боків «притискує» до Дніпра енергетичну столицю України Енергодар (тут діють Запорізька АЕС і Запорізька ТЕС). А це чверть загальнодержавного виробництва електроенергії.
І ще: за словами полковника Логвінова, мобілізація в області проходить цілком нормально, адже Запоріжжя — друге після Дніпропетровщини за показниками призову. До того ж левова частина мобілізованих — добровольці.
Запоріжжя.