Перебуваючи на Черкащині, заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко в рамках акції «Здоровим та спортивним бути модно», яку вже кілька років проводить його Фонд «Рідна країна», за підтримки депутата обласної ради Володимира Греся та мецената Олександра Клюзнера відкрив спортивний майданчик в районній школі-гімназії селища Чорнобай. Спортивний майданчик, до якого входять футбольне та баскетбольне поля, столи для настільного тенісу і комплекс тренажерів для оздоровлення школярів різного віку, Микола Томенко назвав подарунком землякам у рік двадцятиріччя Незалежності та з нагоди дня селища.
Під час урочистого відкриття заступник глави парламенту нагадав, що це не перший і не останній об’єкт на Черкащині, який будується в рамках акції «Здоровим та спортивним бути модно» без залучення бюджетних коштів. Микола Томенко також висловив подяку компанії «Інтер Атлетика», яка, за його словами, активно прогресує в новітніх українських розробках спортивного обладнання.
Крім того, заступник Голови Верховної Ради наголосив, що основна мета акції — «повернути молоде покоління з комп’ютерних клубів і барів на свіже повітря і спортивні майданчики».
Також Микола Томенко разом із школярами взяв участь у спортивних змаганнях з баскетболу та разом із Володимиром Гресем вручив нагороди переможцям змагань та кращим спортсменам школи-гімназії.
Прес-служба Миколи Томенка.
 
Фото надано прес-службою Миколи Томенка.