Два дні в урочищі «Чонки», біля Сваляви, тривали змагання за командний Кубок країн Центральної Європи з мотокросу на призи керівника Закарпатської області та командний кубок України МАЦЄД.
99 спортсменів з України, Польщі, Білорусі та Молдови виборювали звання найкращих у 8 класах мотоциклів. Цікавинкою змагань стали виступи спортсменів на мотоциклах із колясками. За словами одного з організаторів видовища Олександра Шовша, «колясочники» на Закарпатті не виступали вже майже 30 років. 
 — Досі в області змагалися спортсмени групи Б з мотокросу. Зараз ми вийшли на вищий рівень. Не виключаю, що у майбутньому на цій трасі проведемо і чемпіонат Європи. Втім, щоб прийняти змагання такого рівня, потрібно передусім побудувати відповідну інфраструктуру, закритий парк. Потенціал для цього є, бо й місце траси вибирали з огляду на перспективу подальшої розбудови, — розповів Олександр Шовш. 
Голова ОДА Олександр Ледида висловив упевненість, що подібні змагання нададуть додатковий поштовх розвитку мотокросу на Закарпатті. 
Спортсмени трасою та рівнем змагань задоволені.
 
Ужгород.