Баскетбол. Стартовий матч групового турніру Кубка Європи для БК «Донецьк» проти «Хапоеля» (Ізраїль, Єрусалим), котрий призначений на 15 листопада, відбудеться на нейтральній території.

Перенесення зустрічі до столичного спорткомплексу «Меридіан» має об’єктивні причини. У другій декаді листопада донецький палац спорту «Дружба» майже постійно завантажений спортивними заходами. У згаданий день там заплановано поєдинок чемпіонату ВХЛ Росії за участю ХК «Донбас». Не було можливості перенести гру БК «Донецьк» до сусіднього Маріуполя, бо також 15 листопада «Азовмаш» стартує в Кубку Європи.
Переговори з директоратом турніру на предмет перенесення дати матчу до згоди не привели. В УЛЕБ дотримуються чіткого поділу інтересів двох єврокубків і на внесення змін до прийнятого календаря йдуть тільки за форс-мажорних обставин. Виходячи з усього сказаного, прийнято рішення, що поєдинок «Донецьк» — «Хапоель» відбудеться 15 листопада у Києві. Початок о 19.00.
Єдина ліга ВТБ. Регулярний чемпіонат. Група А. «Будівельник» (Україна, Київ) — «Красниє Крилья» (Росія, Самара). 80:72 (23:12, 12:16, 23:19, 22:25).
Фото Володимира КОТЛЕНКА (спеціально для «Голосу України»).
Грають кияни (у білій формі) і самарці.