Днями актова зала Державної художньої середньої школи імені Т. Г. Шевченка перетворилась на осередок вивчення правил дорожнього руху. До вихованців закладу завітала інспектор ДАІ Печерського району Євгенія Філонюк. Вона нагадала юним слухачам основи дорожньої грамоти.

Діти, в свою чергу, продемонстрували власні знання у сфері безпеки на дорозі, вивчили нові дорожні знаки та познайомилися з дорожньою розміткою. Особливо зацікавило школярів відео про флікери — маленькі значки або наклейки, що відбивають світло в темряві й допомагають швидше побачити пішохода в нічний час. У продемонстрованому ролику юні пішоходи наочно побачили, яку важливу роль можуть зіграти світловідбивальні елементи.

На завершення зустрічі інспектор ДАІ подарувала школярам тематичні зошити і розклади уроків, а також побажала успіхів у навчанні та закликала суворо дотримуватися правил доріг.

Державтоінспекція Печерського району закликає водіїв і пішоходів відповідально ставитися до виконання вимог Правил дорожнього руху та усвідомлювати цінність свого життя, безпеку оточуючих. Це дозволить значно зменшити кількість дорожньо-транспортних пригод.

ДАІ Печерського району.

(За інформацією УДАІ м. Києва).