У Дніпропетровську тривають роботи з ліквідації зсуву, що спричинив руйнування в одному з гаражних кооперативів. Для цього за вказівкою міського голови Івана Куліченка зі спеціального фонду міськради виділили 100 тисяч гривень. На місці події працюють фахівці ГУ МНС у Дніпропетровській області, управління служб міської ради, аварійні бригади ДКП «Дніпроводоканал», ВАТ «Дніпрогаз» і «Дніпрообленерго». Для проведення розчищення засипаних гаражів підготовлено більш як 20 одиниць техніки. За попередньою інформацією ГУ МНС України в Дніпропетровській області, зсув пошкодив підземний водопровід, але водопостачання прилеглих житлових будинків не переривалося. 
Відбулося також позачергове засідання комісії міськради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Було вирішено, крім ліквідації наслідків, провести також роботи зі зміцнення схилів балки. 
Як раніше повідомлялося, у Дніпропетровську стався зсув, що засипав кілька гаражів і склад меблів в одній з балок. На щастя, ніхто не постраждав, але завдано значних збитків майну громадян.
На знімку: щойно витягнутий з-під завалу автомобіль. 
Фото ІА «Міст-Дніпро».