П’яний 61-річний мешканець Чернігова, маючи проблеми в особистому житті, змусив понервувати співробітників філіалу третьої поліклініки, що по вулиці Гагаріна. В реєстратурі він вів розмову, тримаючи у руках гранату.
— Я цього чоловіка добре знаю, — розповіла нам медреєстратор Надія Прохоренко. —  Він у нас прокапується. Мав три інфаркти. «Коля, — кажу йому, — ну а якщо розірветься?» А він то вийме гранату, то качає її по столу. Говорила з ним тихо. Я його заспокоювала хвилин 20—30. Але він був не в собі. Обурювався рішенням суду не на його користь. Потім до мене приєдналася лікар Любов Василівна Сеніна, яка його лікує. Її він таки послухав і вийшов з поліклініки...
Прибулі за оперативним викликом співробітники «Беркута» дізналися, що неврівноважений відвідувач поліклініки вирушив у супермаркет. Побачивши правоохоронців, чоловік вийшов надвір. На вимогу міліціонерів віддати гранату, пригрозив кинути її їм під ноги. Зрештою, прапорщик Богдан Бондарчук та старший сержант Андрій Титенок зуміли нейтралізувати правопорушника.
Як з’ясувалося, граната була справжня, до того ж — з дефектом. Вона могла вибухнути будь-якої миті у людному мікрорайоні. Піротехніки знищили її у викопаній ямі. Проти винуватця інциденту порушено кримінальну справу.