В Ужгороді відбулася зустріч прокурорів Закарпатської області Анатолія Петруні, Кошицького і Пряшівського самоврядних країв Словацької Республіки Петера Коромгаза і Микулаша Гардецького та в. о. прокурора Саболч-Сатмар-Березької області Угорської Республіки Жолта Жироша.

Співрозмовники обмінялися думками про специфіку діяльності наглядових структур трьох сусідніх держав, підготовки до «Євро-2012», налагодження співпраці в наступному і подальших роках.
До того ж  Анатолій Петруня зазначив, що Закарпаття межує з чотирма державами Євросоюзу, а рівень злочинності в нашому краї один з найнижчих в Україні.
Пріоритетами роботи прокуратури   є протидія контрабанді та нелегальній міграції, а також захист інтересів держави в сфері зовнішньоекономічних відносин, охорони лісових ресурсів, надр та води, утилізації відходів, зазначив прокурор Закарпаття. Наприкінці він запросив колег на товариський турнір із міні-футболу, який буде присвячено 20-й річниці створення прокуратури України, і нагадав, що майбутній чемпіонат Європи з футболу для вартових порядку буде ще одним екзаменом на професійність. 
На знімку: фото на згадку.
Фото автора.