Курчат рахують восени, так само о цій порі на ринках дорожчають яйця. Але не всі, а тільки ті, що їх несуть домашні курочки. На продукцію птахофабрик ціни не змінилися: за десяток інкубаторних яєць треба заплатити в середньому 6,04 гривні в магазинах або 6,34 гривні на ринку. За таку само кількість яєць від домашньої курки минулої неділі на ринку «Урожай» обласного центру один із продавців правив 24 гривні. Інші продавали не набагато дешевше — на 1—2 гривні. За прогнозами, взимку, коли кури не щодня приносять яйця, за десяток доведеться платити до 30 гривень.
Значно додали в ціні молочні вироби. Кілограм домашнього сиру на тому самому ринку продають за 30—35 гривень. 
Продовжують змінювати цінники продавці цукру. За інформацією фахівців Державної інспекції з контролю за цінами у Вінницькій області, нині середня вартість кілограма солодких кристалів становить 8,05 гривні.
Дешевша, ніж торік, також картопля, бо бульба вродила рясно. За кілограм продавці просять від 2 гривень (за велику кількість) до 2,5—3 гривень. Середня вартість капусти — 1,6 гривні за кілограм (торік цей продукт коштував майже вдесятеро дорожче).
М’ясо й сало продають за такою само ціною, як і раніше. Вартість кілограма свинини становить від 35 до 60 гривень. Сало продають від 18 до 25 гривень. Не змінилася вартість хліба.
 
Вінницька область.