Читачам нашої газети добре відомий Медичний центр АТ «Асоціація «Темп» («Госпіталь Сітько МРТ»). Цій медичній установі, розташованій у Донецьку, — уже 17 років. За час існування центру його пацієнтами стали понад 20 тисяч осіб. А нещодавно сталася знаменна в історії госпіталю подія — одержання акредитаційного сертифіката першої категорії Міністерства охорони здоров’я України.

«Це велика перемога всього нашого колективу й підтвердження на офіційному рівні дієвості мікрохвильової резонансної терапії, — зазначив голова правління асоціації «Темп» Микола Казаков. — Акредитації передувала робота спеціально створеної комісії: її члени проводили співбесіду з усіма лікарями госпіталю, перевіряли апаратуру, цікавилися умовами і результатами роботи. Видача сертифіката означає, що наш центр відповідає всім сучасним вимогам, що їх висувають до лікувальних установ. Така оцінка не лише є визнанням досвіду і заслуг центру, а й слугує орієнтиром для пацієнтів, які прагнуть отри-мати якісні медичні послуги».

Свого часу такий метод мікрохвильової резонансної терапії (МРТ) став проривом у медичній науці. Досить сказати, що за аналогічне відкриття групу російських учених було визнано гідною державної премії. Цей вид терапії не має протипоказань, не порушує шкірних покривів, дає змогу впливати не на окремий орган, а на організм загалом. Електромагнітні хвилі дуже високої частоти й наднизької інтенсивності, впливаючи на біологічно активні точки людини, запускають механізм самовідновлення. «У госпіталі реалізується принцип, сформульований ще Гіппократом: лікувати не хворого, а хворобу, — розповідає головний лікар Тетяна Величко. — Тому що хвороба — це ситуація, коли організм не впорався із захворюванням у режимі самовідновлення. Під час проходження курсу лікування ми впливаємо одразу в декількох напрямах».

Тривалість та ефективність лікування напряму залежать від вчасності звернення до фахівців. Сьогодні в Україні діє понад тисяча приватних медичних центрів. Як відрізнити справжніх професіоналів від людей, що намагаються заробити, а не вилікувати? І тут наявність акредитаційного сертифіката Міністерства охорони здоров’я буде хорошим орієнтиром: такий документ має далеко не кожна приватна медична установа. У Донецьку накопичено великий досвід діагностики і лікування пацієнтів з використанням усіх переваг квантової медицини. Я поцікавилася, що думають про метод самі пацієнти.

Олександр В., 46 років: «Тридцять років я страждав на алергію на цвітіння амброзії та польових трав. У госпіталь звернувся зі скаргами на сверблячку в очах, сльозотечу, рідкі виділення з носа. Після курсу МРТ скарги зникли, алергія не турбує».

Тетяна Л., 59 років: «Прийшла з діагнозом «ревматоїдний поліартрит». Турбував постійний гострий біль у суглобах, навіть у стані спокою. Не могла спати, від пігулок, прописаних лікарем у поліклініці, була постійна нудота. Тепер, після лікування в госпіталі, біль у суглобах значно зменшився, відновилися сон і апетит».

Валентина Р., 69 років: «Мучив біль у лівій половині грудей. Біль з’являвся кілька разів на день щодня протягом півроку. Відчувала нестачу повітря, прискорене серцебиття, підвищення артеріального тиску. Медикаментозне лікування давало слабкий і нетривалий ефект. Пройшла курс МРТ. Тепер біль і прискорене серцебиття перестали турбувати, нормалізувався артеріальний тиск, зменшалась кількість прийнятих медикаментів».

А. А., Донецьк: «Почалися проблеми з передміхуровою залозою. Погіршився загальний стан, порушилося сечовипускання, з’явився біль, дискомфорт унизу живота. Простатичний антиген був збільшений удвічі. Уролог поставив діагноз: аденома — і запропонував оперативне лікування без варіантів. Але я намагався знайти альтернативу. Пройшов у Медичному центрі АТ «Асоціація «Темп» («Госпіталь Сітько МРТ») терапію із протизапальним курсом лікування. Стан поліпшувався на очах. Після третього сеансу зникли температура, біль. З’явилась надія на одужання. Після десятого сеансу простатичний антиген прийшов у норму. Я обов’язково повторю курс через рік. Спасибі величезне за повернення до життя!».

Отже, пацієнти давно висловили довіру новаторському медичному центру. Переконатися в ефективності методу мікрохвильової резонансної терапії може кожен читач «Голосу України». За традицією, АТ «Асоціація «Темп» надає трьом передплатникам газети можливість безкоштовно пройти курс діагностики та лікування. Крім того, кожен передплатник газети в разі надання квитанції отримає 20-відсоткову знижку на лікування. Акція діє до 25 грудня 2011 року. Редакція газети і колектив «Госпіталю Сітько МРТ» бажають вам здоров’я!

Для тих читачів, кого зацікавила ця інформація, повідомляємо адресу і телефони «Госпіталю Сітько МРТ»:

83114, м. Донецьк, проспект Визволення Донбасу, 4. Телефони: (062) 342-75-16, 311-52-38, (066) 270-23-54, (067) 621-94-43.

Фото автора.

У руках у Тетяни Величко — акредитаційний сертифікат.

Микола Казаков стояв біля джерел Медичного центру АТ «Асоціація «Темп».