Мистецьку акцію «Від села до села», започатковану в Дубенському районі (Рівненська обл.), за розвитком якої впродовж трьох літніх місяців спостерігали 15 тисяч людей, рекомендовано для поширення по всій Рівненщині.

— А почалося все з того, що творчі колективи сільських рад нашого району їздили з обмінними концертами один до одного, — розповідає голова Дубенської РДА Данило Корилкевич. — Кожен хотів показати таланти своїх сіл. Найкращі аматорські колективи виступали у місті Дубно. Люди гарно сприйняли це починання, бо після важкої селянської праці потребують позитивних емоцій, вражень, що, як ми переконалися, дала акція «Від села до села». А тому Рівненське обласне управління культури рекомендувало її для поширення в області.

Відтак цими днями мистецька акція «Від села до села» стартувала і в Демидівському та Здолбунівському районах. До сусідів з концертами завітали творчі сили Дубенського району. Керівник Дубенського району Данило Корилкевич приїхав у гості не з порожніми руками: подарував Будинку культури, що в сусідньому райцентрі Демидівка, баян, який одразу ж випробували на сцені місцеві музиканти.

Фото автора.