Протягом тижня у Львівській області селяни двічі перекривали дороги. У селі Добряни Кам’янко-Бузького району місцеві мешканці вимагали від фірми «Агромарк Окей» повернути дворічну заборгованість за користування земельними ділянками.

Як розповів заступник голови депутатської комісії з питань АПК Львівської облради Ігор Барановський, «Агромарк Окей» пообіцяла селянам виплатити заборгованість лише після того, як вони продовжать договори оренди з фірмою ще на десять років.
Такі дії фірми депутати назвали недобросовісними. І попросили сприяння в голови Львівської ОДА Михайла Цимбалюка, щоб селянам повернули кошти за оренду паїв.
А біля села Жирівка Пустомитівського району 70 селян перекрили міжнародну трасу Київ—Чоп, унаслідок чого ввечері утворилися затори на відрізку десять кілометрів. Його мешканці вимагали від Пустомитівської райдержадміністрації негайно відремонтувати дорогу до села.
«Ми пожинаємо плоди байдужості виконавчої влади, — розповів голова комісії з питань промисловості, транспорту та зв’язку Львівської облради Михайло Задорожний. — Адже не раз говорилося про незадовільний стан доріг, неефективне використання коштів, але віз і нині там. Двадцять років тисяча селян не можуть нормально дістатися до свого населеного пункту. Водії маршруток відмовляються їздити до Жирівка через жахливий стан доріг».
У Жирівку терміново виїхали керівники району та області. Пообіцяли, що маршрутки працюватимуть у звичному режимі, а дорогу відремонтують у 2012 році.