У Львові побачив світ другий альбом про композитора Володимира Івасюка «Відлуння твоїх кроків...». Його сестри Галина й Оксана разом з упорядником та автором ідеї Любомиром Крисою спробували трохи відкрити таємницю і розвіяти міфи про одного з найпопулярніших українських митців, чиє життя трагічно обірвалося на самому злеті.
Через спогади друзів, серед яких — відомі діячі культури та мистецтва, родичі, знайомі, маємо можливість побачити Володю без прикрас, таким, яким він був у житті — добрим, щирим, розумним, запальним, люблячим сином і українцем, який переймався рідною культурою.
Це вже другий альбом (перший — «Вернись із спогадів»), що побачив світ завдяки сприянню мистецького фонду імені Короля Данила, заснованого Степаном Кубівим, Мирославом Отковичем і Володимиром Турецьким. Видання проілюстроване унікальними фотографіями із сімейного архіву, а також наданими авторами спогадів. Деякі з них публікуються вперше. Чимало фотографій датовані останніми днями життя та похорону композитора.
Сестра пісняра Оксана Івасюк переконана, що історична правда існує: це було вбивство, і люди знають про це. На презентації альбому вона заявила, що триває розслідування обставин трагічної загибелі Володі: «Слідство триває, треба набратися терпіння, 90 відсотків усіх слідчих дій виконано».
Родичі композитора розповіли, як у Львові бережуть пам’ять автора безсмертних пісень «Червона Рута», «Водограй», «Як піду в далекі гори». Торік побачив світ альбом, до якого увійшли 80 пісень Івасюка. А за тридцять років життя він написав 107 пісень, 53 інструментальні твори та музику для кількох вистав.
На півдорозі між консерваторією та обласною філармонією у Львові невдовзі спорудять пам’ятник Володимиру Івасюку. Композитор навічно залишиться на вулиці рідного міста, де він навчався, жив і творив. «Дуже важко і боляче читати спогади — щирі, доброзичливі, які повертають нас до часів, коли ми всі були разом, одна велика і щаслива сім’я», — поділилася своїми враженнями від щойно виданого альбому «Відлуння твоїх кроків...» сестра композитора Галина Івасюк.
 
Львів.