У Полтаві побачив світ «Довідник студента». Він підкаже тим, хто приїхав навчатися до обласного центру з інших міст, селищ і сіл регіону всю необхідну інформацію — від координат бібліотек до студентської поліклініки і закладів відпочинку.
Цими днями такі довідники одержали першокурсники Полтавського національного педагогічного університету ім. В. Г. Короленка на зустрічі з керівництвом міста. За ініціативи Полтавського міського центру соціальних служб вона відбулася в рамках програми «Адаптив», метою якої саме і є ближче ознайомити студентів з Полтавою. Тож першокурсники переглянули слайд-шоу про місто, а начальник відділу туризму управління культури міськвиконкому Віталій
Павлов розповів про минуле Полтави та історичні пам’ятки, які збереглися донині. Заступник міського голови Світлана Порохня не лише привітала студентів від імені міської ради, а й вручила представникам університету сертифікат на право безплатно проводити заходи у міському будинку культури. Програма «Адаптив» охопить усі вищі навчальні заклади Полтави.