14 жовтня у Печерському ландшафтному парку відкриється виставка хризантем. Створюватимуть осінні квіткові експозиції районні комунальні підприємства «Київзеленбуду».  А школярі візьмуть участь у конкурсі на найкращу ландшафтну композицію із осінніх квітів. На переможців чекають подарунки. Виставка триватиме до 30 жовтня.
Місця для чотирилапих
Столична влада обіцяє власникам чотирилапих облаштувати для їхніх улюбленців спеціальні майданчики вже до кінця року. В Києві зареєстровано понад 40 тис. собак, тож місць для їх вигулу має бути щонайменше 4 тис. Нині їх є лише 110 і жодне не обладнане, як того вимагають правила. Остаточно затвердити список майданчиків має Центр ідентифікації тварин.
Буде куди приїхати
У Києві збудують дві автостанції — на Теремках і Троєщині. Крім двох нових автовокзалів, влада обіцяє реконструювати автостанції «Поділ», «Видубичі» та «Дачна».
Що більше мов ти знаєш, то більше ти людина
В Україні — унікальна подія: 16 жовтня у Києві зберуться представники мовних шкіл Іnternatіonal House з різних країн, які зустрінуться з потенційними студентами. Це — чудова нагода дізнатися про вивчення мов у всесвітній мережі Іnternatіonal House від представників зарубіжних шкіл.