Фотоальбом

Відбувся захід “Один день  33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих  стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках.  Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)
Відбувся захід “Один день 33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках. Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)
Відбувся захід “Один день  33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих  стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках.  Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)
Відбувся захід “Один день 33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках. Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)
Відбувся захід “Один день  33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих  стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках.  Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)
Відбувся захід “Один день 33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках. Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)
Відбувся захід “Один день  33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих  стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках.  Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)
Відбувся захід “Один день 33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках. Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)
Відбувся захід “Один день  33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих  стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках.  Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)
Відбувся захід “Один день 33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках. Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)
Відбувся захід “Один день  33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих  стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках.  Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)
Відбувся захід “Один день 33-го. Їжа Голодомору”. В рамках презентації першої збірки оповідань для дітей про Голодомор “Зернятко надії” діти пригощатимуть усіх охочих стравами, які споживали українці в 1932-1933 роках. Серед наїдків: затируха – рідке пійло: вода і трішки грубо змеленого борошна (затірка); коржаники – тертий буряк і листя; волок – варена лобода або інший бур’ян. Організатор - Київська міська організація “Спілки Української Молоді в Україні” (вул. Ярославів Вал 9)