У родині Тетяни всі обожнювали креветки і вона вирішила вирощувати їх сама. Підприємниця наважилась започаткувати бізнес з вирощування креветки, яка буде в живому вигляді надходити до замовника.

Подаючи заявки на отримання державної фінансової допомоги на розвиток бізнесу, Тетяна заздалегідь пройшла відповідне навчання разом з фахівцями, яких хотіла взяти на роботу.

Отримані грантові кошти були спрямовані на закупівлю обладнання для вирощування креветки з дотриманням всіх необхідних технічних умов. Завдяки використанню сучасних методів аквакультури і правильних технологій вирощування креветки, до споживача вона доходить з максимальним збереженням корисних властивостей.

Креветки вирощуються в екологічно чистій зоні: влітку – на відкритому просторі, взимку – в закритих приміщеннях.

Зупинятись на досягнутому підприємниця не планує, активно працює над розширенням свого бізнесу у напрямку аквакультури: на сьогодні закуплено додаткове устаткування – басейни, в яких почали вирощувати малька раків.

І поки її чоловік захищає країну на фронті, Тетяна формує надійний фінансовий тил.

За матеріалами Державного агентства України з розвитку меліоранції, рибного господарста та продовольчих програм.