Досвід / Колектив господарства — як одна родина
Фермерське господарство «Прометей» частину орендованої в Снятинському та Коломийському районах землі відводить під зернові та бобові культури, а також займає непросту нішу овочівництва.
Фермерське господарство «Прометей» частину орендованої в Снятинському та Коломийському районах землі відводить під зернові та бобові культури, а також займає непросту нішу овочівництва.
На полях країни масово збирають кукурудзу. З третини площ, повідомляють у Мінекономіки, вже намолочено 8,5 млн тонн зерна за середньої врожайності 46,7 центнера з гектара.
Аграрії Херсонщини традиційно змагаються, хто виростить найваговитішого кавуна, диню чи гарбуза.
Олександр Царук із Сарн, що на Рівненщині, вже четвертий рік вирощує фундукові сади у промислових масштабах.
Підприємство із данським капіталом ТОВ «Гудвеллі-Україна» ось уже кілька років надійно прописалося на Івано-Франківщині.
На Рівненщині аграрії збирають пізні сільськогосподарські культури та сіють озимі під урожай наступного року.
Через посуху в серпні-вересні багато фермерських господарств відмовилися від ріпака.
Господарювати на землі у посушливих степах Таврії одноосібникам без чиєї б то не було підтримки найважче.
Через сильні дощі роботи на полях Івано-Франківщини зупинено.
Тільки два із шести цукрових заводів працюють на Вінниччині. Решта не може зробити необхідний запас коренів для переробки — дощі на заваді.
Опинившись у Помічній, що в Добровеличківському районі на Кіровоградщині, в середу, суботу чи неділю, якщо є хоч трохи вільного часу і зайвих грошей — побувайте на місцевому базарі.
З початку року сільгоспвиробникам Сумщини у межах державної програми здешевлення кредитів перерахували майже 24 млн грн фінансової підтримки.
Протягом трьох кварталів нинішнього року в агропромисловий комплекс Сумщини вклали понад 1,3 млрд грн.
Через сильну посуху врожайність пізніх культур на Дніпропетровщині значно нижча, ніж торік.
На Сумщині завершили збирання пшениці, жита, ячменю, вівса та гороху.
«Сільгоспвиробники усіх областей країни почали проведення осінньої кампанії...
Третину запланованих під озимі культури площ засіяли аграрії Дніпропетровщини.
Костянтин Козирєв (на знімку) — людина, котра не з книжок знає про життєдайну силу меду і промислові технології на пасіці, і ставиться до своєї справи як до високого покликання, майже — місіонерства.
Про переселенця з Криму Дмитра Устиненка, який виготовляє сир з козячого молока у Вінницькій області.
У Голопристанському та Скадовському районах скосили майже третину посівів цієї культури, і поки що хвалитися особливо нічим.