Досвід / «Весняні» дари — на полицях
Виробництво яблучних чипсів під торговою маркою «Добре яблуко» започатковано у Павлиші, що в Онуфріївському районі на Кіровоградщині.
Виробництво яблучних чипсів під торговою маркою «Добре яблуко» започатковано у Павлиші, що в Онуфріївському районі на Кіровоградщині.
Такий винахід належить Володимиру Турку із села Долинське, що неподалік райцентру Сосниця на Чернігівщині.
Що триваліша посуха, то більше аграріям Херсонщини доводиться лити води на поля, щоб отримати хороший урожай.
Осіння посуха знову навідалася на Херсонщину.
У зв’язку з несприятливими погодними умовами на Житомирщині цьогоріч зернових та зернобобових зібрали майже на 400 тис. тонн менше, ніж торік.
На Придніпров’ї трудяться справжні герої хліборобської праці, продовжуючи з діда-прадіда найголовнішу і найпотрібнішу справу — людей хлібом годувати.
На полях Дніпропетровщини завершили збирання врожаю овочів відкритого ґрунту.
Про Устину Гожу з Костополя, яка уже понад сорок років тримає корів.
Заморожування овочевої продукції та інші обрії Чортівця.
Як фермери навчились долати шлях від маленького лану до великого столу.
Сільське господарство Запорізької області цього року демонструє значне падіння обсягів виробництва за всіма напрямами, а також отриманого прибутку аграріїв.
Підприємство «Сади Донбасу», що в Донецькій області, за сприяння Проекту USAID «Економічна підтримка Східної України» отримало сертифікат Global G. A. P.
Вісім років поспіль аграрії Дніпропетровщини стабільно одержують більш як три мільйони тонн зерна.
Погожі дні наприкінці осені для аграріїв Прикарпаття як свято. Адже в полі ще цілі лани кукурудзи.
Компанії-«солодкоїжки» поступово, але упевнено прибирають до рук виробництво буряків, витісняючи фермерів і невеликі агропідприємства.
Маріанна зі Станиці Луганської щодня натхненно й наполегливо працює, щоб виростити екологічний натуральний продукт, який успішно продається не лише на Луганщині, а й у супермаркетах Києва.
Людям тільки здається, що вони розкрили закони, за якими живе природа. Насправді ж ми дуже часто бачимо лише те, що зверху. А от справжня глибинна суть багатьох речей прихована від нас.
Лушпиння, яке вчора вважали нікому не потрібним сміттям, сьогодні розкуповують краще, ніж добірне зерно.
Сергій Іванченко з Успенки, що в Онуфріївському районі на Кіровоградщині, незважаючи на свій доволі молодий вік — 28 років, має чималий досвід роботи організатора сільгоспвиробництва.
На Полтавщині серед Героїв України — керівників агропідприємств — продовжують тримати в руках штурвали безпосереднього управління господарствами вже тільки Іван Балюк і Олександр Коросташов.