Урожай / Обмолотив ячмінь — і мерщій гречку сій!
Свідомих аграріїв закликають рятувати продовольчу безпеку країни, вирощуючи на своїх ланах по два врожаї за сезон.
Свідомих аграріїв закликають рятувати продовольчу безпеку країни, вирощуючи на своїх ланах по два врожаї за сезон.
На Львівщині розпочалося збирання озимого ячменю. Саме він дозріває найшвидше серед зернових колосових.
Аграрії розраховують на відтермінування сплати за банківськими кредитами.
Обмолотив ячмінь - і мерщій гречку сій!
Спекотні дні на Вінниччині з температурою +30 градусів і вище пришвидшили розвиток ранніх зернових у південних районах області.
В Україні загалом, за прогнозами Мінагрополітики, не спостерігається дефіциту овочів.
Хто приносить з десяток яєць, хто кульок цибулі чи часнику, крупи. А села Орли, Будище та Смільчинці Лисянської громади стали центрами з виготовлення тушонок.
Триста кілограмів кабачків уже доставлено волонтерами для наших бійців на фронті.
Непрямі втрати у сільському господарстві України через зменшення виробництва, блокаду портів та здорожчання виробничих факторів оцінюються у 23,3 млрд дол. США.
Як жнивувати без пального і де зберігати зібране.
На загарбаних за чотири місяці територіях Луганщини рашисти хизуються своїми крадіжками.
У перші дні широкомасштабної війни найскладніше було розподілити продукцію серед усіх охочих, а тепер інша проблема - де взяти пальне, аби доставити її до міста.
На 18-20 відсотків менше минулорічного показника очікують отримати валовий збір колосових на полях Вінниччини.
На квасолю нині чималий попит, адже боби можуть зберігатися й до трьох років, що важливо для створення, так би мовити, стратегічних запасів.
Фермер заздалегідь побудував два комплекси для зберігання та придбав полімерні рукави для зерна.
Науковці Сумського національного аграрного університету вивели і вперше в Україні офіційно зареєстрували сорт культури кіноа.
Збіжжя вдосталь усякого. Як його продати?
Учора агресор випустив майже три десятки мін калібру 120 мм по прикордонню Чернігівщини.
Інновації у агросекторі - важливий крок для гарантування продовольчої безпеки нашої держави.
На Сумщині змогли засіяти 92% минулорічних площ.