Дослідження, проведене ізраїльськими фахівцями, показало, що регулярне вживання в їжу плодів фінікового дерева, дає змогу понизити рівень умісту жирів у крові, а це є профілактикою виникнення серцево-судинних захворювань, зокрема атеросклерозу. Це також сприяє зниженню рівня pH крові й уповільнює процеси старіння.
Медицина
121
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День пожежної охорони в Україні 263
-
220 квітня — Воскресіння Христове (Великдень) 112
-
3Руслан Стефанчук: Молодіжна рада — простір для формування законодавчих ініціатив, що відображають потреби та амбіції молоді 99
-
4Всесвітній день Матері-Землі 91
-
5Розмінування в березні: фермерам повернули понад 430 га сільськогосподарських земель у використання 68