Івано-Франківська область. У прикарпатських магазинах з’явився новий продукт — станіславський сир «Чеддер». Його випуском Івано-Франківський молокозавод розширив асортимент цієї продукції, яка за зміну загалом становить 400 тонн. «Чеддер» надходить у продаж у розфасовках 400—500 грамів різної конфігурації. Для виробництва нового продукту впроваджено сучасну технологічну лінію і відкрито 40 додаткових робочих місць. Тож не дивно, що найбільшу потребу завод нині має у фахівцях «сирної» справи.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День працівника оборонно-промислового комплексу України 150
-
2Всесвітній день визволення в’язнів фашистських концтаборів 131
-
3День працівників ракетно-космічної галузі України 92
-
4Перевізники Вінниччини працюватимуть за новими умовами (ВІДЕО) 81
-
5ФАО розширила програму модульних зерносховищ на Чернігівщину 68