Одеса. В обласному центрі відбувся Кубок України з кулінарії. Мета конкурсу: відродження та розвиток вітчизняної кухні, популяризація нових технологій і харчових продуктів, розвиток творчих підходів у кулінарному мистецтві. Учасники змагалися в 6 номінаціях: «Салати», «Закуски (холодні/гарячі)», «Супи», «Основна страва (риба/морепродукти)», «Основна страва (м’ясо)», «Ресторанний десерт».
Учень Одеського вищого професійного училища та технологій харчування Володимир Дікусар продемонстрував високий рівень майстерності й став одним з переможців Кубка України з кулінарії. Він нагороджений дипломом переможця, медаллю III ступеня, а також поїздкою в Італію для участі в майстер-класах відомих шеф-кухарів.
Одеська область
118
118

Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День працівника оборонно-промислового комплексу України 154
-
2Всесвітній день визволення в’язнів фашистських концтаборів 133
-
3День працівників ракетно-космічної галузі України 93
-
4Перевізники Вінниччини працюватимуть за новими умовами (ВІДЕО) 82
-
5ФАО розширила програму модульних зерносховищ на Чернігівщину 75