Ніжинські сайти вже порахували вартість звичайної паски, виходячи із цін на ринку. Отже, для приготування паски з кілограма пшеничного борошна, шести яєць, 300 грамів вершкового масла, 300 грамів цукру, невеликої кількості солі та ванілі треба буде витратити мінімум 115 гривень. Адже борошно в середньому коштує 10 гривень, за шість яєць треба віддати 17, а за масло — 40 гривень. Плюс чотири гривні за цукор, 9 за молоко, 12 за 150 грамів родзинок, а дріжджі та ваніль з прикрасами стануть ще у 24 гривні. Це — для приготування однієї паски! А яка ж порядна господиня пече лишень одну?
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
16 квітня відзначаємо День геолога в Україні 117
-
2Всесвітній день визволення в’язнів фашистських концтаборів 104
-
3Львівщина прощається з видатною актрисою Таїсією Литвиненко 62
-
4Міжнародний день спеціальних бібліотек — привід замислитися над тим, як ми споживаємо інформацію 55
-
5Кошти за програмою Ukraine Facility підуть на фінансування захищених статей держбюджету 53