Пекарню, де виготовлятимуть хліб за угорською технологією, відкрили у поліському селі Селець Дубровицького району. Місцеві мешканці, які працюють на новому підприємстві, навчилися випікати хліб без хімічних добавок. Підприємство хоче розширюватися — підшукує площі під пшеницю та жито. Власна сировинна база дає змогу випікати соціальний хліб за доступною ціною.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
120 квітня — Воскресіння Христове (Великдень) 122
-
2Руслан Стефанчук: Молодіжна рада — простір для формування законодавчих ініціатив, що відображають потреби та амбіції молоді 118
-
3Всесвітній день Матері-Землі 111
-
4Всесвітній день книги і авторського права 78
-
5Розмінування в березні: фермерам повернули понад 430 га сільськогосподарських земель у використання 72