Безліччю цікавих масових заходів, а ще 258-кілограмовим яблучним пирогом відзначив свій черговий день народження Кіровоград. Три доби вісім майстрів — кухарів і пекарів кафе «Зустріч» і «Bon apetі» — працювали, створюючи цей 10-метровий подарунок рідному місту. Більше шестисот яєць та двохсот кілограмів борошна пішло на його приготування.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День пожежної охорони в Україні 254
-
2Верховна Рада України продовжила строк дії воєнного стану в Україні 136
-
320 квітня — Воскресіння Христове (Великдень) 109
-
4Національне свято Королівства Данія 100
-
5Руслан Стефанчук: Молодіжна рада — простір для формування законодавчих ініціатив, що відображають потреби та амбіції молоді 83