Після отруєння 60 робітників металургійного комбінату «Дніпросталь» слідчим Індустріального РВ ДМУ ГУМВС України в області порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 325 КК України. Встановлено, що всі отруєні працівники харчувалися в обідній залі заводу і куштували одну й ту саму страву — «оселедець під шубою». Як повідомляє Дніпропетровська міська прокуратура, дослідчою перевіркою встановлено: приміщення для харчування та умови транспортування страв не відповідають нормам чинного законодавства. На момент перевірки у приміщенні, де готувалася їжа, було відсутнє мило та одноразові рушники. Страви готували в антисанітарних умовах. У працівників їдальні були відсутні відомості про проходження медогляду.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1День Служби безпеки України 545
-
2Міжнародний день театру 273
-
3На Буковині у гірському селі Дихтинець відкрили амбулаторію загальної практики — сімейної медицини 135
-
4Галина Михайлюк: Розширюємо географію парламентської дипломатії та поглиблюємо зв’язки з колегами з Південно-Східної Азії, Канади та Африки 92
-
5Руслан Стефанчук узяв участь у Європейській конференції голів парламентів та провів низку зустрічей 77