Національний музей народної архітектури та побуту України в Пирогові у наступні суботу та неділю проводитиме «Свято українських страв». На «Співочому полі» музею обіцяють понад десяток видів борщу, ще більше вареників, із різноманітною начинкою, млинці, гречаники — «кобещаники», деруни з грибами, сиром, м’ясом, різні види печені, картоплю, фаршировану м’ясом тощо. Також відвідувачів навчатимуть технології приготування забутих страв, напоїв, наливок, можна буде записати втрачені рецепти. Супроводжуватимуть свято аматорські фольклорні колективи України, а живописці експонуватимуть свої роботи.
Київ
34
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
16 квітня відзначаємо День геолога в Україні 117
-
2Всесвітній день визволення в’язнів фашистських концтаборів 104
-
3Львівщина прощається з видатною актрисою Таїсією Литвиненко 62
-
4Міжнародний день спеціальних бібліотек — привід замислитися над тим, як ми споживаємо інформацію 55
-
5Кошти за програмою Ukraine Facility підуть на фінансування захищених статей держбюджету 53